This page has not been translated yet.

Vår historia

Vi hittade denna lokal i början av mars 2015 och tänkte att här vill vi öppna vårt första café. Vår vision var att erbjuda ett andra vardagsrum, en lugn atmosfär, ett ställe man vill komma tillbaka till med ett utbud som håller högsta kvalitet. Den 10 april 2015 slog vi upp dörrarna till Café Lazy House i gamla stan.

Öppettider

We are open 10.00-22.00 every day, welcome!

 

Meny

Meny

Vad är du sugen på?

Hos oss hittar du en välbryggd kopp kaffe från Colombia, en smakrik espresso med bönor från Toscana, egengjorda juicer på färska frukter & grönsaker, samt ett stort utbud av desserter. Vårt utbud är ett välgjort café koncept, mycket lagas från grunden hos oss, vi ställer höga krav på våra leverantörer.

Catering

Catering

Vi kommer till dig

Vi ordnar catering för små och stora företag, kanske ett eftermiddagsfika eller varför inte en härlig frukostbuffé. Mejla eller ring oss för beställning, vill ni ha det levererat till er? Fråga oss om en offert.

Hitta hit

Hitta hit!

Välkommen till oss

Du hittar oss i hjärtat av Gamla Stan på Stora Nygatan 26. Från tunnelbanan går du rakt upp två gator, sedan till vänster. Du ser oss strax på vänster hand. Är det något du undrar över är du välkommen att ringa eller mejla.

 08-24 03 30

 info@cafelazyhouse.se